Rijschool Jochems

Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems

Email naar Rijschool Jochems
Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

Je gaat uiteindelijk maar voor één ding. Je wilt je rijbewijs halen. Het liefst zo snel mogelijk en tegen een acceptabele prijs.


Een goede rijschool wil je daar graag bij helpen. Rijschool Jochems uit Prinsenbeek is zo’n goede rijschool. Twee enthousiaste instructeurs, met al een brok aan ervaring, staan klaar om je te helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs in de wacht te slepen. Het rijbewijs bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Bekijk voor een uitleg over het theoretische gedeelte de pagina theorielessen op onze site.


Voor het praktische gedeelte geven wij autorijles in een prachtige zwarte Opel Astra, voorzien van de nieuwste snufjes. Bekijk ook eens onze slagingspercentages op de site www.rijschoolgegevens.nl. Je zult versteld staan van onze resultaten.


Die behalen we mede omdat we RIS-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat wij werken met Rijopleiding in Stappen. Het voordeel van de RIS-opleiding is dat de leerstof op een gestructureerde manier aangereikt wordt.

Auto-rijbewijs | B

RIS - Rijopleiding in Stappen


De Rijopleiding in Stappen (kortweg RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij wij je stap-voor-stap leren om te autorijden. Door deze techniek ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer.


Volgens de RIS methode ga je steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De verschillende stappen bestaan uit theoretische kennis maar zeker ook uit de praktijkkennis. Ook krijg je bij de Rijopleiding in Stappen huiswerkopdrachten mee.

De totale opleiding bestaat uit 4 modules welke zijn onderverdeeld in de verschillende stappen.

 

  1. Voertuigbediening en voertuigbeheersing
  2. Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en -situaties
  3. Complexe voortuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en -situaties
  4. Veilige en verantwoorde verkeersdeelname


Na de modules 1, 2 en 3 volgt een toets en na de 4e module volgt het RIS-examen bij het CBR. De eerste 2 toetsen worden afgelegd door een rijinstructeur van onze rijschool. De 3e toets wordt al bij het CBR afgelegd en hiermee kan je ook vrijstellingen verdienen voor het examen.

Voor elke leerling wordt een leerlingenkaart bijgehouden waarop de vorderingen en de huiswerkopdrachten worden bijgehouden.


Wat zijn de voordelen van een RIS opleiding:

-    Fors hoger slagingspercentage

-    Hoge kwaliteit van de rijopleiding

-    Stap-voor-stap aanpak

-    Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer

-    Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart.


Een RIS opleiding is niet duurder dan een reguliere opleiding en duurt niet langer. Wel moet er een extra toets bij het CBR afgelegd worden. Voor de exacte tarieven kijk je op de pagina "tarieven" op onze site. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met ons. Wij staan je graag te woord.


Ook voor meer informatie over de RIS methode kun je met ons contact zoeken of neem een kijkje op de website van het CBR.


Wellicht zien wij je binnenkort in de auto.


Je bent van harte welkom!

  

Rijschool Jochems

Baroniestraat 2

4841 SK  PRINSENBEEK

Telefoon: 076 - 54 229 40

Mobiel: 06 - 22 800 368